Vad är det frågan om? .
Vad är det här för jävla mode? På riktigt?
Emelie, jag garvar ihjäl mig när du skickar såna här saker till mig .
Att få dela min sjukliga sarkasm med någon i närheten (som har samma problem) är bara så jävla roligt .
Tack för det .

Och ärligt talat folket, vart är modet på väg? .
Min gammelmormor hade filtar i samma mönster som det här? .
Den som skapat den här formen av kläder lär ju ha hittat något barnbarns soppåsar efter en rensning av ett dödsbo och fått för sig att leka Askungens möss och sy ihop till något som ska kallas kläder .
"Vi ska sy och vi ska fixa" .. ni vet .
Men det här klär inte ens en frusen uteliggare med dess hål i mönstren, detta är bara fult .
Och seriöst, om vi nu kollar på priset (för att se ut som ett lapptäcke eller en julgran) så är det ju totalt befängt, och då är det på REA! .

Nej men snälla världen, nu skärper vi oss tycker jag .
Ingen kan ju vilja bära detta för det där priset? Även om man kan betala ca 21.000 på rea, om man har onödiga pengar över? .

Jag hoppas ju att dom som har pengar över, skänker dom till något vettigt som Cancerfonden, världens barn eller för regnskogen eller något annat värdigt . 
Och inte för det här .

Jag skulle lätt kunna ta en sån här outfit av den som frivilligt lagt pengar på den, och torka mig i röven med den .
Bara för att säga att dom kastat pengarna i toaletten, bokstavligt talat .
Jag blir seriöst lite upprörd av det här, även fast jag skrattar åt det .

Det måste ju vara ett skämt? .
Men i den här befängda världen är det väl allt annat än det .

(null)

(null)
1 kommentarer

Theresa Williams.

28 Dec 2019 19:10

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

Publiceras ej