Handling:
Fem gymnasieungdomar tvingas inse att de måste bli någonting extraordinärt när de upptäcker att deras småstad Angel Grove - och världen - är på väg att förgöras av ett hot från rymden. Utvalda av ödet, inser de att de är de enda som kan rädda planeten, men för att göra det måste de överkomma sina problem och tillsammans bli Power Rangers innan det är försent.

Recension:
Som jag har väntat på den här filmen .
Jag älskade Power Rangers när jag var liten .
Dock kan jag väl säga att jag inte hade så höga förväntningar på den här och inte blev jag särskilt imponerad heller faktiskt .
Den är alldeles för töntig för min smak om jag ska vara ärlig .
Jag hade väl väntat mig lite samma stuk som Transformers, vilket det typ ska efterlikna också tror jag, men det håller liksom inte .
Autobotsen i Transformers är ju ascoola, det kan jag inte säga om dom här direkt .
Dock är det väldigt roligt när man får flashbacks och minns saker från serien  från barndomen och Trini (gula rangern)  är bäst nu också, precis som då .
Och precis som Bumbleebee .
Obviously i like the yellow ones .
Mer än halva filmen utspelar sig (spoiler) med att dom liksom ska bli det här ranger-teamet och det blir som lite långdraget, samtidigt som det typ var det bästa med filmen i stort sett .
När dom börjar fightas med fienden blir det bara för mycket, så det var kanske bra att det inte var så mycket krigande ändå .
Kort sagt så är detta ingen film för dom som inte har sett Power Rangers som original, tror jag .
Kan alltid hoppas på att tvåan är bättre .

(null)2 kommentarer

Lindus 😊

25 Mar 2018 08:41

Såg den häromdagen, och Jag och Hugo älskade den 😁

Lindus

25 Mar 2018 08:54

Kolla in Annihilation. Om du inte sätt den. Riktigt bra film tycker jag. Å grymt gjord 😁👍

Svar: Den har jag inte sett än, men har sparat den i min lista 😄 ska bli spännande! Men Näh, Power Rangers var inte riktigt i min smak. För mycket "barnfilm" på ett dåligt sätt 😕
erikssonlina.se

Kommentera

Publiceras ej